|
juni 19, 2024 5:03 am


background_grijs_1563x383

Willem op je radio

Willem op je radio" is op de zaterdagen van 11.00 tot 12.00 uur live te horen op diverse radiostations. Wil je weten waar? klik dan HIER."Willem op je radio" is een interactief live radioprogramma met af en toe een gast of beller in de uitzending, verzoekjes en meer. Het format bestaat uit muziek vanaf de jaren 80 tot heden en de muziek wordt vergezeld door leuke rare berichtjes.

De presentatie is in handen van Willem van Rijn. Wil jij een keer als sidekick of artiest (moet natuurlijk wel in het format passen) aan een programma meewerken? laat dit dan weten via een mail of via facebook.In "willem op je radio" nemen "we" de (on)zinnige dingen van de week door. Op deze site vind je bijna alle informatie over het radioprogramma Willem op je radio.

Hoe het begon
Willem van Rijn is in 1977 begonnen met het maken van radioprogramma’s bij radio Batavia (van Ger de Goede) in Den Haag. Na dit avontuur is hij eigenlijk zijn verdere leven bezig geweest met radio maken onder andere bij radio Telstar, Constant Radio, een aantal kleinere stations en als laatste het 24/7 Residence FM. Omdat het te gevaarlijk werd om programma’s op de FM band uit te zenden werd er verder gegaan op internet. Na Radio Haaglanden en Dutch Dance Radio (eigen stations) is hij begonnen met het syndicated radio programma 2 uur Zin en Onzin. Bij KB radio, de lokale omroep voor Kaag en Braasem heeft Willem ook een live radioprogramma gemaakt en heeft daar ook het nieuws verzorgt. Willem is in december 2016 begonnen te snuffelen bij het programma Haagse avondradio op de lokale omroep Den Haag FM en heeft een aantal keer aan een aflevering meegewerkt. Medio februari ben ik daar om persoonlijke redenen vertrokken. 
Op 19-02-2020 is de laatste syndicated aflevering van willemvanrijn.eu opgenomen.


Vanaf September 2020 is "Willem op je radio" live van start gegaan op radio Excellent van maandag t/m vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur en de zaterdagochtenden tussen 11.00 en 12.00 uur en is te ontvangen via DAB+ in Den Haag, Almere, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar, Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Montfoort, Oudewater, Waddinxveen, Woerden, Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. Meer info waar te horen en zien doe je hier . I.V.M mijn gezondheid ben ik met het doordeweekse deel gestopt.

telefoonVanaf de zomer van 2022 is Willem ook tijdelijk de NON STOP muzieksamensteller geweest op radio Excellent .

Vanaf juni 2023 ga ik na de opbouw van de studio in het Westerhonk beginnen samen met cliënten om een radioprogramma  aldaar te maken.
Tussen 12.00 en 13.00 uur ben ik op maandag en woensdag te horen in de boterhammenshow.


https://willemopjeradio.nl/ is elke zaterdag te beluisteren van 11:00 -12:00 uur op Radio Goldenwave

   


Tijdens de uitzending kan je live mee kijken in de studio van Willem.

Scroll to Top